Sinopsi pel·lícula




             Avui hem anat a veure aquesta pel·lícula perquè ens feia ganes experimentar el cinema en 3 dimensions, i no hem tornat gens decepcionats, ja que ens hem trobat davant una pel·lícula brutal per a la vista i també per al cor. Brutal per als sentits, però també per a les emocions. Ens ha permès veure el món amb uns altres ulls.

             Avatar, dirigida per James Cameron, el mateix director de TitànicTerminatorBailando con lobos o El último samurai, ha aconseguit fer un gran avenç en el camp tècnic amb aquest film, encara que, com que durant els darrers anys ha insistit que canviaria la forma de veure i de fer cinema, ha creat unes expectatives que han provocat  l'efecte invers en alguns crítics, que n'han sortit decepcionats perquè esperaven molt més. No ha estat el nostre cas, com ja he dit al principi, ja que, per a nosaltres, sí que ha estat un avenç i una nova forma de veure cinema, i n'hem sortit encantats.

            Podríem dir que és una pel·lícula de ciència ficció, però també és d'acció i a més, s'hi explica una gran història d'amor.  És la creació d'un món nou, capaç de confondre amb la realitat. No només és imatge, sinó que també hi ha història, encara que, des del punt de vista narratiu, no és res de l'altre món. Les vestimentes digitals dels "avatars" són espectaculars i els efectes especials, també. 

            El que crida molt l'atenció és la millora tecnològica, la interacció entre personatges digitals i reals, la meticulosa creació d'un medi ambient artificial i la potència desmesurada dels efectes especials, que et posen els pèls de punta més d'una vegada. També els  escenaris colorits, d'una bellesa que captiva. També unes escenes d'acció impressionants, batalles èpiques, el so extraordinari i una banda sonora molt adequada i que ajuda molt a que t'arribi per tots els sentits.

             Tot i que la història que s'hi narra és tòpica (Sempre agrada trobar tòpics a pel·lícules tan diferents), no deixa de ser interessant. Es perceben crítiques al militarisme, a l'imperialisme, i això ja em va bé i, fins i tot, al capitalisme. És un cant a l'ecologia, la pau i a la connexió interior entre tots els sers.

              Hi ha un paral·lelisme amb el món actual que es va deshumanitzant. És increïble veure com els indígenes defensen el seu poble i la seva terra, amb ungles i dents, molt lluny, per exemple, del que passa a Mallorca en què, la gent nadiva no ho fa. Avatar reflecteix molt bé el que significa la unió entre la terra, els animals i les persones. 

              El protagonista arriba a un nou món amb una missió, però perceb la bellesa d'aquest nou món i la noblesa de la seva gent, a través de les ensenyances d'una de les seves habitants i de les seves pròpies vivències, i això fa que se n'oblidi, de la missió, i vulgui iniciar una nova vida.

              Vos la recoman!!!





1. Aquesta és la sinopsi de la pel·lícula Avatar. Ara fes la sinopsi de la pel·lícula que hagis vist que més t'hagi agradat.
Aquesta és la sinopsi de les pel·licules de Harry Potter



Image result for harry potterImage result for harry potter
Harry Potter (també abreujat HP) és una sèrie de novel·les fantàstiques escrita per l'autora britànica JK Rowling, considerada una de les sagues més importants de la història. Realment la més llegida segons el Llibre dels rècords Guiness.
L'èxit de les novel·les ha fet de la marca Harry Potter una de les més exitoses del món, amb un valor de US $ 15 000 Milions, i a Rowling la primera escriptora de la història a aconseguir US $ 1000 milions en concepte de guanys gràcies a seva TREBALL9 el 2005, va ser la novena persona amb l'ingrés anual més alt del mundo.
                                                                                     
Related imageLa història comença amb la celebració del món màgic. Durant molts anys, havia estat aterrit pel malvat mag Lord Voldemort. La nit del 31 d'octubre, va matar a Lily i James Potter. No obstant això,quan intenta matar el seu fill 
d'1 any, Harry, la maledicció assassina Avada Kedavra es torna sobre si mateix. El cos de Voldemort resulta destruït, però ell sobreviu: no està mort ni viu. Per la seva banda, a Harry només li queda una cicatriu amb forma de raig al front que és l'únic romanent físic de la maledicció de Voldemort. Harry és l'únic supervivent de la maledicció assassina, i arran de la misteriosa derrota de Voldemort, el món màgic
comença a cridar com el nen que va sobreviure.

Image result for hogwarts
El món màgic en què es troba 
Harry Potter es troba completament
 separat del nostre món. Mentre 
que el fantàstic món de Nàrnia és
 un univers alternatiu i El Senyor 
dels Anells és un passat mític, el
 món màgic de Harry Potter conté
 elements màgics idèntics als del
 nostre món no màgic.                               
Aquests son es dementors. Els dementors es troben entre les criatures més lleugeres que caminen per aquesta terra, infesten els llocs més foscos i més 
Related imagerics, glorien en la desintegració i la desesperació, es desvien de la pau, l'esperança i la felicitat a l'entorn d'ells ... Acosta't a un dementor i tot sentiment bo, cada record feliç serà saturat de tu. Si ho pot, el Dementor t'alimentarà el temps suficient per reduir-te a una cosa semblant a ella mateixa ... sense ànima i malament. No quedaràs res més que les pitjors experiències de la teva vida.
Image result for voldemort and harry potter
Després de destruir un horricreu i de descobrir el significat de les relíquies de la Mort, Harry, Ron i Hermione continuen la seva recerca d'horricreus en un últim intent d'acabar amb Voldemort. Malauradament, Voldemort s'apodera de la Vareta d'Àlber i llança un atac contra Hogwarts on els tres joves hauran de tornar per defensar el món màgic i muggle de les forces del mal. Aixi va acabar la serie.





















             















Comentaris

Entrades populars d'aquest blog