El Petit Príncep                                                 





Resultado de imagen de el petit princep pelicula

1. Fes la sinopsi ( És una recopilació de dades dels punts principals d'una obra, per tal de veure'n els aspectes més rellevants. A les sinopsi sigui de llibre o de pel·lícula no s'han de donar detalls del desenllaç, ja que la sinopsi ha de buscar l'interès del lector per l'obra que s'hi explica) de la pel·lícula El Petit Príncep.

   El petit príncep és un conte poètic que ve acompanyat d'il·lustracions fetes amb aquarel·les pel mateix Sant-Exupéry.11 En ell, un pilot es troba perdut en el desert del Sàhara després que el seu avió patís una avaria, però per la seva sorpresa, és allà on coneix a un petit príncep provinent d'un altre planeta. La història té una temàtica filosòfica, on s'inclouen crítiques socials dirigides a la «estranyesa» amb què els adults veuen les coses. Aquestes crítiques a les coses «importants» i al món dels adults van apareixent en el llibre al llarg de la narració.
    Les observacions profundes sobre la vida es poden exemplificar també amb la visita del príncep a la terra. Aquesta visita comenci amb una valoració profundament pessimista de la humanitat. Les sis persones absurdes que el príncep havia trobat anteriorment representen, segons el narrador, gairebé tot el món adult. A la terra s'explicaven                                                                                                                                                                            





Comentaris

Entrades populars d'aquest blog